tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun 1.

Joulukuun 1.
Jouluun on enää muutama viikko postiluukkuun tulee joka ristuksen päivä mainoksia mitä hienommista leluista lapsille, miehille ja naisille mitä ikinä nukanpoistajaa sun muuta tarpeellista ja onneksi eivät ole unohtaneet meidän nuorisoa niillekku on niin vaikee tuoda joulumieltä. 700€ ja saat perheen teinin joulumielelle, no se kestää sen 12 sekuntia, voitte keskittyä muihin lahjoihin rauhassa.
Eikä hätää ens vuonna julkastaan aplelta uus puhelin joka on kyllä saman näkönen ja kokonen, mutta parempi kaikkihan sen tietää 4 on ihan paska ei sitä voi käyttää ja pleikkari 3 ei siihe myydä edes pelejä eikä blueraykaan ole nii tarkka ja tosta telkkarista ei kannata edes yrittää uutta Bondii kattoo ei hätää niihin löytyy paremmat kaupasta!
Tähän tää nyt taas lähti ajatus oli niin kaunis ajattelin jokapäivä laittaa jotain positiivista päivitystä päivä on ensimmäinen ja suteenhan tää meni.




Joulu on nykyään menny niin kaupalliseksi saastaksi ettei siitä yksinkertasesti löydä enään mitään mikä vois muistuttaa joulun tärkeemmistä puolista. Onhan siinä toki puolensa kun kauppa käy valtiokin siinä hyötyy jotenkin tämäkään ei oikee nykyään kyllä toimi ihmisiä potkitaan töistä justiin näin joulun tienoilla kyllä kivasti taas toimitaan.
Mulla on ratkasu .
Jos nyt jotain pitää ostaa niin olis sitte sen 1. paketti/ lapsi ja keskityttäiskin mielummin siihen olennaiseen, lomaan jota parit päivät siihen saa otettua. Jos vielä saatais lumi toho maahan piristämään tätä pimeyttä.




tiivistän tätä niin ei tarvi tota itkua lukea.
Jouluksi mökille ilman turhia hössötyksiä jos pikkusen laatikoita kinkkua sillimössöä graavattua siikaa puhelimet avantoon ja vois vaikka alottaa loman heti.


ugh olen puhunut










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti