torstai 8. lokakuuta 2015

Tästä lähtee

No "bloggaajana" tämä nyt ensimmäinen päivitys oikeaan blogiin.

Ei siinä tässä blogissa kaikki kirjoitetaan oppikirjan mukaan kielioppeja käyttäen, ne on mun vahvuus.
Blogi sisältää varmasti ajankohtaista ja mielenkiintoista luettavaa päivästä toiseen ja mainostajia joudun köyhimmästä päästä siirtään muille ku täällä ei nyt vaan ole tilaa teille kaikille.
Blogi lähti 👽kuvasta jonka tukeva veljeni "töistä" lähetti viestiketjuun. Ihan selkee yhtälö ufo ja mummopelko= mun oma blogi kiitos nyt vaan sitte tukevat sisko ja veli.
P.S. Hauskinta tässä on se, että en sano nimiä ja kerron miksi saastutan tätä tietomaailmaa täällä blogilla vaikka satasata prosenttia lukijoista tuntevat toisensa heippa sisko ja veli broidi täällä vaa bloggaa muidenkaa


Terävimmät huomasivat etten jaksanu kirjottaa ja kopioin eilisen tekstin tähän oikeaan blogiin.


Syy miksi blogi blogin perään aukesi on yksinkertainen. Eilen avasin grannyfear.simplysite.com sivuston ihan vain piruuttani kahdelle lukijalle ja aamusta kävijöitä oli jo 52.
Simplesitessä ei pystynyt kommentoimaan kirjoituksia ja avasin nyt sit grammyfear2.blogspot.com:in jossa lukijat saavat ilmoittaa närkästyksensä minulle


Blogiin ajattelin aluksi vain päivittää eilisen pätkän näyttääkseni, että osaan hienosti "bloggailla" ja tähän sitä tultiin.
Rupeen pitään blogia joka sisältää kaikesta kaiken ei tosin välttämättä mitään järkevää.
Jos tätä nyt joku joskus tulee lukemaan ja ottaa siitä itseensä niin en ole kohdistanut tekstejäni keneenkään enkä kirjoita hampaat irvessä vaan lähinnä päätä pyöritellen omaa typeryyttäni ihmetellen.
Joten ottakaa varovasti ja anteeksi.


Hei sisko ja veli mä täällä vaan bloggaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti