torstai 14. huhtikuuta 2016

Tällaista tänään


 

 
Rakas päiväkirja tänään ajattelin ottaa puheeksi niin sanotun autojen kuninkuusluokan AMISAUTOT!

Amis ei tässä yhteydessä ole suikaan amishkulttuuriin millääntapaa liitoksissa ,vaikka moni varmasti yhdistääkin nämä suoriin housuihin pikkutakkeihin sommistautuneet AMISHheimolaiset tähän amisheimoon ei tämä on vääräkäsitys.

Amis on lyhennys ammattikoulusta jossa opiskelevat 16-18vuotiaat teinivuosiaan viettävät lapset ja Amish on taas eräänlainen kulttuuri mihkä ei hyvinpitkälti liity autot taikka muutenkaan nykyelämä millään tavalla jumala sensijaan on voimakkaasti läsnä näillä maataviljelevillä alkukantaisesti elämäänsä elävillä ihmislapsilla.

Eli asiaan amis auto ja sen varustelu.

Tärkein eli numero yksi number one eli ettan

ettan on muuten nuuskaa ja se on myös hyvin tärkee AXE dödön kanssa. Sitä muuten pitää laittaa reippaasti niin tytöt tykkää eikä hiki tule läpi(yksin)

niin tärkein on auto ja autojen johtotähtihän on mersu isolla m:mällä muutkin käy mutta miksi tyytyä kun voit ostaa mersun Mersu tämä varttuneen kansan kulkine.

Hyvin pitkälle tämä nyt ei vaan riitä mersuhan on vaan mersu.

Hetki kiipeen maantasalle 1coupe 1E sarjalainen ja 4 C-sarjalaista näkyi aulan ikkunasta.

Toi coupe on Leiffin niitä on tehty vuonna -70 800kpl ja tota amerikanmallia siitä vain 80kpl!

Niin varusteisiin jos ei kuulu alumiiniset vanteet niin osta heti ei muuten kehtais ajaa amiksen pihaan pölykapseleilla.

Se oli numero 2 ja 3 tai 2.5 on tummennus ehdottomasti takalasit pitää olla tummat, mutta huom jos et itte osaa älä eres yritä tulee ruma vie liikkeeseen jokasella pitää olla senverran rahaa, että pystyt tummentaan lasit.

No nyt ollaan jo alussa hyvässä nyt sulla on auto missä on tummennetut takalasit P.S. jopa Dianallakin oli tummennetut lasit autossa!

Nyt jos tuntuu ettei rahat oikeen riitä niin ole syömättä kotia saat ostettua todella halvalla niitä opiskelija merkittyjä tuotteita!

Ne merkit on sellasia hintalapun näköisiä, mutta punertavia ja niissä lukee se prosentti mitä saat pois hinnasta.

Ja pieni vinkki kaupoissa ollaan niin laiskoja, ettei ne jaksa kysellä ookko opiskelija vaan ne luottaa siihen, että olet opiskelija jos tuotteen ostat.

Jos oot epävarma kuitenkin vielä aja se sun auto siihen niin, että näkevät tiskiltä niin jo helpottaa. On joo merkitty rullatuolilla ne paikat mitä sitte sulla on Mese siihen voit ajaa. Kyllä on kateellisia taas ympärillä huutelemas. Älä välitä köyhät huutaa.

No nyt kun ajelet siinä AXE hajusena tajuat ei auto tuoksu hyvälle axessa pitää ostaa hajukuusi eikä vaan 1 vaan nippu. pussit pois ja siinä ei haise auto AXE:lle. No nyt radio päälle ja menoks auton musiikki tuhisee vaikka kuinka yrität väittää, että onkyllä hyvä tää alkuperänen ei eiole hyvä on paska ei tuu bassoa osta se saatanan subbari sinne takakonttiin eikä mitään 10” vaan 12” ja 2 kappaletta! Nyt on hyvä basso ! Ja onko sillä nyt mitään väliä kuuluuko keskiääniä tai diskantteja basso toimii ja tuoksut hyvälle!

Älä muuten unohda ledivaloja joita saat nyt biltemasta tosi edulliseen hintaan niitä kun pistelet auton alle ja sisälle niin kyllä pyörii naisten päät.

Sä oot valmis nyt baanalle jos sulla on rahaa ajaa sillä.

Vinkki 3-4 14vuotiasta kollia kyytiin bensat puoliks ja varmasti tarjoovat vielä kahvin ABC:llä niin tai pyydä limsa jos on turhan voimakasta masulle.

 

Kiitos ja kumarrus

 

Ugh!

Olen puhunut  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti